Palvelut

Palvelumme

Tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaista palvelua silloin, kun kaipaat tilaa uusille ajatuksille ja virkistäytymistä luonnossa. Niiniveden rannalla luonto ja luovuuden lähteet ovat ympärilläsi!

Ohjelmapalvelut

Maksuton!

Tuotekuvaus

Viemme mielellämme vieraamme luontoon. Palveluistamme löytyy kaikille luonnossa liikkuville jotain sopivaa. Ohjelman räätälöimisessä huomioimme vieraittemme toiveet, kunnon ja toiminnan turvallisuuden.

Pitopalvelut

Maksuton!

Tuotekuvaus

Hiisiretkillä asiakkaat pääsevät nauttimaan lähiruuasta. Pääosassa lautasella ovat riista, järvikalat, sienet ja marjat. Pito- ja eräkokki Iiris valmistaa ruuat pääasiassa itse kasvattamistaan, keräämistään tai naapurimaatilojen antimista. Esimerkiksi ruisleivät leivotaan tilan omasta rukiista. Pidot voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa. Sisätiloihin katettujen arki- ja juhlaruokien lisäksi tarjoilemme ruokailut ja kahvitukset myös luonnonhelmassa, esimerkiksi läheisellä laavulla.

Kokoukset

€12

Tuotekuvaus

Kun haluat pitää kokouksen tai koulutuksen kaupungin hälinän ja houkutusten ulottumattomissa, tuo henkilökuntasi ja yhteistyökumppanisi meille! Neuvottelutauolla viemme vieraamme järvelle tai metsään retkelle, jossa hyvät päätökset kypsyvät. Luonnossa mieli lientyy tiukkojenkin tilanteiden jälkeen.

  • Tarjouspyyntökori

  • Kartta    Reittiohjeet
    Kirjoita lähtöosoite reittiohjeille.