Meiltä saa nyt Kupilkoita

Kupilka-eräastiat ovat nyt myynnissä Sisä-Savossa. Hiisiretket on vastikään aloittanut lähitienoon ainoana jälleenmyyjänä (seuraava Kuopiossa).

Ensimmäisen kerran esiinnymme julkisesti Kupilkan kanssa Savon Erämessuilla 24.-26.4. Kuopio-hallissa.

Messuilla esittelemme Kupilka-tuotteiden lisäksi metsästys- ja luontomatkoja yhdessä Willen Jahdit Oy:n ja Aron tilan kanssa. Löydät meidät osastolta C23. Messut ovat auki pe-la 10-18 ja su 10-17.

Kupilka-tuotteita saa käydä hypistelemässä messujen jälkeen Laajan tilalla (Laajantie 14, Tervo). Pidämme välivarastossa pienen määrän tuotteita. Suuremmat satsit tilaamme tehtaalta lyhyellä toimitusajalla.

Omasta kokemuksesta voimme suositella Kupilkan astioita ulkoruokintaan joutuneille. Astiat voi pestä pesukoneessa, ne kestävät kolhuja, eikä suu tai näpit pala astian pinnasta, vaikka sen sisällä olisi kuumaa keittoa.

Muun reissaamisen yhteydessä tuomme astioita tarpeen mukaan näytille myös Tervon kirkonkylälle, Kuopioon tai muuten lähiseudulle.

Kupilkoja saa myös lahjapakkauksissa tai liikelahjoina yrityksen omalla tunnuksella varustettuna. Tuotteisiin pääsee tutustumaan valmistajan omilla sivuilla osoitteessa kupilka.fi.

5,5 desin vetoinen Kupilka 55 sopii myös sopan syömiseen.

5,5 desin vetoinen Kupilka 55 sopii myös sopan syömiseen.

 

  • Tarjouspyyntökori

  • Kartta    Reittiohjeet
    Kirjoita lähtöosoite reittiohjeille.