Kalaa nousee, kun on nostajia

YLE ja Iltasanomat uutisoivat jättimäisestä, porsaan kokoisesta kalasta. Hirveän paljon jättikarpin koosta ei ole jääty Niinivedelläkään. Aallosta on noussut kaloja koko kesän.

Tässä esittelyssä Hiisiretkien kesän komeimpia vonkaleita. Tuulastuskausi alkaa syksymmällä iltojen pimetessä. Jos kalastus koukuttaa ja haluaisit opastetulle kalareissulle, löydät Hiisiretkien kalastusretkitarjontaa täältä.

6,3 kilon hauki on tämän kesän kovin saalis Hiisiretkien veneillä. "Saalis ei ole kalareissulla tärkein vaan hyvä seura", oman ennätyskalansa väsyttänyt kuopiolaisopiskelija jakoi tunnustusta koko venekunnalle.

6,3 kilon hauki on tämän kesän kovin saalis Hiisiretkien veneillä. ”Saalis ei ole kalareissulla tärkein vaan hyvä seura”, oman ennätyskalansa väsyttänyt kuopiolaisopiskelija jakoi tunnustusta koko venekunnalle.

Risto ja 812 gramman ahven. Körmyniska tarttui onkeen Niinivedellä. "Noo, tämä nyt on tämmöinen. Ei näitä ihan kotilaiturin nokasta napata", sanoo saalistaja-

Risto ja 812 gramman ahven. Körmyniska tarttui onkeen. ”Noo, tämä nyt on tämmöinen. Ei näitä ihan kotilaiturin nokasta napata. Vähän pitemmälle pitää lähteä.”

Etelä-Suomessa kalastajan kannuksiaan hankkinut mies narrasi 1,7 kg kuhan. ”Kuhan tässä saadaan aikaiseksi, pittää männä takasi järvelle”, kuopiolaiskalastaja arvioi.

  • Tarjouspyyntökori

  • Kartta    Reittiohjeet
    Kirjoita lähtöosoite reittiohjeille.